Elite Shield Bilpleje Studio

Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af produkter: specialiseret lakkorrektion, plejebehandling, detailing af kabinen, rengøring, renovering og beskyttelse af læderindtræk og fælge, hydrofobisk behandling af ruder og beskyttelse af lakken med keramisk coating eller beskyttelsesfolie. Vi tilbyder også hybride løsninger
bestående af en kombination af forskellige beskyttelsesbehandlinger.

Enhver bil behandles individuelt. Vi rådgiver om, hvilke behandlinger der er de bedste valg til bilen,og vi vælger omhyggeligt passende produkter, under hensyntagen til mange tekniske og praktiske aspekter. Vi stræber efter, at enhver bil, som overdrages til os, bliver korrekt beskyttet, og afleveret flottere, end da den var ny.

Anvendelse af ny teknologi og de bedste produkter giver et utroligt slutresultat af EliteShield behandlingen. Vi garanterer, at du ved at efterlade din bil hos os, opnår en effekt, som ikke bare tilfredsstiller, men som overrasker selv den mest krævende passionat af autodetailing i Danmark. Tag et nærmere kig på vores detaljerede produktsortiment.
Image
© 2019 eliteshield.dk - All Rights Reserved.