BESKYTTELSESFOLIER

PremiumShield

Den Farveløse folie PremiumShield hører til de mest gennemsigtige og samtidigt stærkeste beskyttelsesfolier til autolak, som er tilgængelig på markedet for auto detailing i verden. I 2012 modtog PremiumShield beskyttelsesfolie OEM certifikat (Original Equipment Manufacturer). Takket være udmærkelsen af folien, anvendes den på fabrikkerne for biler fra så eksklusive mærker som Bugatti eller McLaren. 

Lakbeskyttelse

I mere end ti år gælder der i EU regler, der forbyder bilproducenterne at anvende kemisk hærdende lakker, som var meget mere modstandsdygtige overfor mekaniske skader, og hvis tykkelse muliggjorde polering af bilen, uden risiko for, at bilen blev efterladt uden lak. Dette forbud blev gennemført af miljøhensyn.
Producenterne erstattede de hårdere lakker med modsvarende vandbaserede lakker, som er blødere og mindre modstandsdygtige overfor eksterne påvirkninger.
UV stråling, ridsning, skader, afskrabning, afskalning og revner, synlige på lakoverfladen, er blevet standarden, efter som det ikke er muligt at undgå dette, ved daglig anvendelse af bilen.
Derudover er også tykkelsen af lakken blevet reduceret, hvilket betydeligt reducerer mulighederne for renovering.

Netop her kommer beskyttelsesfolien PremiumShield til hjælp, ved at give lakken yderligere beskyttelse og glans.
Image
Image

Hvorfor er det værd at beskytte lakken?

Beskyttelsesfolie er i øjeblikket, blandt alle muligheder tilgængelige på markedet, den bedste beskyttelse af lakken imod mekanisk beskadigelse.
Den beskytter karosseriets dele imod ridser, stenslag og også imod små parkeringsskader. Folien beskytter derudover lakken imod skadelig påvirkning fra miljøet, som f.eks. syreregn, aggressive kemiske stoffer, vejsalt og fugleklatter.
For at sikre bilen med beskyttelsesfolie, anvender vi færdige skabeloner. Skabelonerne kan anvendes på flere praktiske måder, startende fra påklæbning på de mest udsatte dele af bilen, som f.eks. bag dørhåndtag, på bagagerumskanten, forlygterne og den forreste kofanger, og helt til sikring af hele bilens overflade, hvilket giver den fuldstændig beskyttelse.

Beskyttelse imod ridsning og skrabning

Den monterede folie skaber en beskyttende barriere på lakken, som umuliggør opståen af mekaniske skader, som følge af enhver form for afslidning, ridsning og afskalning, forårsaget f.eks. af stenslag fra hjulene.

Beskyttelse imod aggressive kemiske stoffer

Beskyttelsesfolien sikrer lakkens modstandsdygtighed imod alle kemiske angreb, som kan skade den, herunder vejsalt, aggressive kemiske stoffer anvendt i bilvaskemaskiner, syreregn, fugleklatter, insektrester og saft og nedfald fra træer. Ved brug af PremiumShield beskyttelsesfolie, er du sikret den korrekte beskyttelse.

Fuldstændigt gennemsigtig

Korrekt monteret er PremiumShield beskyttelsesfolie, på trods af sin tykkelse (væsentlig i mange beskyttelsesaspekter), fuldstændigt usynlig på bilens lak, og den garanterer fuld transparens.

Spektakulær glans

Foliens perfekte glathed sikrer bilen en langvarig spejlglans. Anvendelse af vores beskyttelsesfolie er ikke kun en fremragende beskyttelse, men samtidigt en spektakulær "carwash” effekt, som normalt kun kan opnås ved anvendelse af dyr bilkosmetik og løbende auto detailing.

Evne til automatisk regenerering

Takket være teknologien „SelfHealing” udjævner skader på foliens overflade sig under indflydelse af varme og tid. Derfor kalder vi denne proces evnen til automatisk regenerering. Ridser og skrabemærker forsvinder af sig selv på grund af PremiumShield beskyttelsesfoliens egenskaber.

Livsvarig effekt

Anvendelse af beskyttelsesfolien PremiumShield garanterer en livsvarig beskyttelse af lakken. Ved korrekt pleje, bliver folien ikke mat og den mister ikke glansen. De regenererende egenskaber sikrer, at mikroridser og små beskadigelser selv forsvinder fra bilens overflade.
© 2019 eliteshield.dk - All Rights Reserved.